Staariaatest väljalangenud Märten: minu sotsiaalmeedia oli ummistunud fännikirjadest ja täitsa pisar tuleb silma

uudised.ee

Eilses ''Eesti otsib superstaari'' saatest pidi kahjuks sel korral lahkuma Märten Männiste. Taaskord osalesid finalistid kahes voorus, millest üks oli klubihitt ja teine eelmise aastatuhande Eesti laul. Märten ütles, et saade on küll läbi, aga tema võimalused alles siit algavad. Ühtlasi tänas Märten kõiki helistajaid ja märkis, et tema sotsiaameedia oli kirjadest lausa ummistunud.

Männiste ütles vahetult pärast saadet, et tunneb ennast tegelikult väga hästi. ''Ma olen tohutult tänulik kõikidele, kes aitasid mind nii kaugele. Neljas koht, minu jaoks on tegu väga kõrge kohaga. Ma ei tulnud saatesse suurte ootustega ja mul oli väga hea meel, kui ma kollase kaardi sain ja seega kõik, mis pärast seda tuli, on boonus,'' jagas Märten värskeid emotsioone pärast saadet.

Ta tunnistab, et oli enne saadet närvis. ''Võib-olla sellepärast, et need lood, mida ma esitasin, pidin hakkama neid nullist õppima. Sõnadega oli seal palju ajude ragistamist, aga lõppkokkuvõttes jäin rahule,'' lausus Märten, kellele õpetas staarisaade eelkõige seda, et tuleb nautida kõike, mis on antud ja olla selle eest tänulik. Seda, mida uus nädal toob, on tema sõnul veel raske öelda. ''Saade on läbi, aga elu alles siit algab. Tänu saatele on vundament rajatud ja nüüd on vaja lihtsalt edasi tegutseda ning mitte istuma jääda,'' lausus Märten kindlameelselt.

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid edasi Alika Milova, Maribel Vääna ja Wanda-Helene Ollep.

Vaata Märten Männistega intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad