Kolme viimase finalisti hulka pääsenud Wanda: ma olin enda peas valmis mõelnud, et hoopis mina lähen koju

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" viimase kolme finalisti hulka pääses Wanda-Helene Ollep ja kindlustas kindla koha ka järgmises finaalsaates. Uurisime lähemalt, mida ta vahetult pärast ohutsoonist pääsemist tunneb ja millega plaanib järgmises saates publikut üllatada.

Wanda ei leia sõnu, kuidas pärast saadet oma emotsioone kirjeldada. ''Ma olin suhteliselt kindel, et lähen koju. Olin selle enda peas valikuna valmis mõelnud. See, et ma siia jään, ei ole mulle veel kohale jõudnud,'' jagas ta.

Wanda tunnistab, et terve aja on ta laulnud tõesti pigem ballaade. ''Paar aastat tagasi avastasin selle, et laulsin midagi muud ja see läks väga hästi peale. Ma mõtlesin, et ma olen siin saates jõudnud ka sellele rajale, et laulan taas ballaade, kuid inimesed tüdinevad sellest vaikselt juba ära, aga nüüd oli hetk, kus lüüa letti oma muud stiilid,'' lausus ta. Ühtlasi lubab viimase kolme finalisti hulka pääsenud Wanda, et tal on saateks nii mõnigi üllatus varuks.

Kuula Wanda-Helene Ollepiga intervjuud lähemalt videost.

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid edasi Alika Milova, Maribel Vääna ja Wanda-Helene Ollep.

[embed]

Kommentaarid puuduvad