Märte Männiste: olen saanud pärast saadet juba mitu suurt pakkumist

uudised.ee

Eilses Seitsmeste stuudios käis Märten Männiste, kes jagas värskeid emotsioone pärast saatest välja langemist. Noormees ütles, et on saanud juba mitmeid pakkumisi ja kiitis oma fänne, kes annavad talle palju positiivsust.

''Kusjuures pakkumisi on tulnud palju ja mul on väga hea meel, et ma saan need kõik vastu võtta. Saates seda teha ei saanud, nüüd on kõik teed avatud. Näiteks täna mul tuli ühte saatesse pakkumine ja päris suur esinemise pakkumine,'' sõnas Märten, kes kindlasti tahab jätkata artistina. Märten sai saate jooksul palju toetavaid kirju ja tähelepanu ka fännidelt. ''Just nemad annavadki elule mõtte, sest nendega suhelda on nii äge ja nad kiirgavad nii palju positiivsust,'' sõnas Märten.

Kuula täispikka intervjuud Märteniga siit:

Kommentaarid puuduvad