Saate “Naabrist parem” võitnud Jana sai ootamatu diagnoosi: ma ei suutnud oma käsi ja jalgu tõsta

uudised.ee

2017 aastal saate “Naabrist parem” võitnud Jana Palm, kes on kahe pisitütre ema, meenutas üht kohutavat veebruarikuu ööd, kus ta sai äkitselt paanikahoo. “Järsku kadus paremast käest ja jalast jõud täielikult ning ma ei olnud suuteline neid tõstma,” kirjeldab ta. 

Jana tõdeb, et ei osanud juba pikalt esinenud sümptomite põhjal aru saada, et tegu võib olla ärevushäirega. „Pean iga päev olema parim versioon iseendast ja isegi sellest ei piisa. Olen endale seadnud liiga kõrged standardid – mida kõike pean suutma, kuidas läbi lööma, mis kõik, mis tasemel ja kui hästi peab tehtud saama. Ja kui ma perfektsuseni ei küündi, olen endas pettunud. Ehk siis võistlen iga päev iseenda parima ja edukaima minaga ja pean olema sellest veel vähemalt grammi parem,“ selgitab ta. 

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad