Superstaarisaade teeb ajalugu! Koit Toome: see tunne oli meil algusest peale

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogammis käis külas laulja Koit Toome, kes taaskord üle pika aja muusikat kirjutab. Lisaks tuli juttu superstaarisaatest, kus Koit kohtunikurolli täidab ja laulmisest tervikuna.

Pikalt laulukirjutamisest eemal olnud Koit kirjutas hiljuti neli uut lugu Ergo Kulla filmi "Jahihooaeg" jaoks ja kinnitab, et tegemist on tõsise näputöö ja nokitsemisega, mida on äärmiselt kerge ülemõelda. 

Eelmisest superstaarisaatest langes välja Märten Männiste, kellel on näiliselt ka väga palju fänne juba tekkinud, nii et see tuli isegi kohtunikele suure üllatusena. "Esmakordselt ajaloos on lõpus kolm tüdrukut, see on täielik tüdrukute aasta! See tunne oli meil algusest peale, kus me mõtlesime, et tüdrukud on tugevamad kui poisid," tunnistab ta. "See saade on ainult stardiplatvorm, oluline on, mida sa peale seda teed."

Nädalast nädalasse on kohtunikud noortest lauljatest rabatud ja Koit tunnistab, et Alika lauluhäälest on ta eriliselt lummatud. "Ta on nii stabiilne, midagi pole teha," õhkab ta.

Milline tulevik aga ootab ees superstaarisaate suurejoonelist superfinaali? "Kõik on veel lahtine ja vaadatakse, mis täpselt toimub. Muidugi oleks tore Saku Suurhallis esineda ja klop kurku saada, aga noh..." tõdeb ta.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad