Eesti staarid uues Eesti komöödiasarjas! ''Munavere'' toob ekraanile unise väikelinna intriigid

uudised.ee

Järgmise generatsiooni teleteenuses Go3 esilinastus Go3 uus originaalsari „Munavere“. Tegu on mokumentaal-stiilis komöödiasarjaga, mis kajastab ühe Eesti väikelinna, Munavere, eluolu. Sarjas teevad kaasa mitmed Eesti noored näitlejad ja meelelahutusmaailma staarid.

Uue seriaali tegevustik paiskab meid väikelinna nimega Munavere, kus pärast kuulsusrikast ja külluslikku minevikku on käsil pisut tagasihoidlikumad, rahulikumad ajad. Päevad mööduvad selles looduskaunis unustustehõlma vajunud kohakeses omas rütmis. Unine Munavere on enamiku jaoks üksnes suvaline teeviit, millest suurel kiirusel mööda kihutatakse, kuid peategelasele nimega Pikk (Karl Robert Saaremäe) on see kodukoht, kuhu ta alati suure rõõmuga naaseb.

Sedapuhku saabub Pikk tagasi pikemalt tööotsalt Iirimaal, kannul kaks kaamerameest ja helimeest. Valmimisel on dokumentaalsari ühe täiesti tavalise Eesti poisi elust ühes täiesti tavalises väikelinnas. Läbi Pikka saatva kaamerasilma tutvume selle väikese kohakese igapäevase eluolu ja teiste elanikega. Nende hulka kuuluvad teiste seas Pika lapsepõlvesõbrad Vamps (Karl Edgar Tammi) ja Oliver (Martin Mill), Pika naasmist pikisilmi oodanud Kati (Maris Nõlvak) ning Munavere paadunud patrioot, linnapea Harri (Raivo Rüütel).

Kui aga ühel päeval saabub linnakesse linnapea tütar Tiina (Sandra Ashilevi), kelle olemasolust tal varem aimugi polnud, läheb elu Munaveres paugupealt sootuks huvitavamaks.

Kaheksaosalise seriaali kesksetes osades löövad kaasa Karl Robert Saaremäe, Karl Edgar Tammi, Martin Mill, Maris Nõlvak, Sandra Ashilevi, Raivo Rüütel, Genka ja paljud teised. Seriaali režissöör on Tanel Ingi ja stsenarist Timo Diener.

Vaata uut komöödiasarja ''Munavere'' GO3-s!

Kommentaarid puuduvad