Kethi Uibomägi teatas lahkuminekust oma kihlatust Anzorist

uudised.ee

Kethi Uibomägi andis TV3 veebiportaalile teada, et on lahku läinud oma kallima maag Anzoriga. Paar oli ka kihlatud ja lahkumineku põhjuseks on peamiselt see, et mõlemil ei ole võimalik jagada oma elu kahe riigi vahel.

''Tõepoolest – kihlasõrmust ei kanna ma juba mõnda aega. Meil oli Anzoriga imeline aeg, kuid argine reaalsus on see, et tema elu on Gruusias ja minu oma Eestis. Ma teen siin kire ja armastusega oma teletööd ja muid projekte ning pikas perspektiivis ei ole mul võimalik oma elu kahe riigi vahel jagada, samamoodi Anzoril,'' sõnab Kethi.

''Seetõttu tegimegi otsuse jääda sõpradeks ning oma eluga edasi liikuda, sest puht pragmaatiliselt - pideva distantsi ning elurütmide erinevuse tõttu - ei olnud lõpuks sellel suhtel ikkagi perspektiivi ning me pigem hoidsime üksteist kinni. Elu on täis tohutult palju huvitavaid hetki, võimalusi ja inimesi ning oluline on võtta maksimum, kuid samavõrd oluline on osata õigel hetkel loobuda. Ma olen tohutult tänulik Anzorile koosoldud aja, seikluste ning oma maailma jagamise eest – see oli erakordne kogemus. Kuid nüüd on mul aeg edasi liikuda ja jätkata oma maailma loomist,'' sõnab ta.

Kethi Uibomägi ja Anzori kihlusid 2020. aasta oktoobri lõpus, olles sama aasta alguses suhtesse astunud.

Kommentaarid puuduvad