Muinasjutust sai õudusunenägu! Triinu Liis paljastab: Justin on vägivaldne ja ahistab

uudised.ee

Tuntud suunamudija Triinu Liis McNairn tuli lagedale jahmatava avaldusega. Nimelt on ta viimased pool aastat oma abikaasa Justiniga koos elades kannatanud tõsise vaimse, füüsilise ja majandusliku terrori all.

Alles möödunud aastal sai Triinu Liisi ja Justini armulugu alguse, kui Tiktokis kohtunud noored lõpuks Eestis kokku said ja siin ka abiellusid. Asjad võtsid aga üsna kiirelt pöörde halva poole, kui ilmsiks tuli Justini keevaline iseloom. Väidetavalt on lühikese süütenööriga Justin vihahoos sisse peksnud uksi ning muuhulgas surunud oma naise ka vastu maad.

Naabrid on kuulnud tuntud suunamudijate korterist pidevat karjumist ja prõmmimist ning neid on käinud kontrollimas isegi politsei. Lisaks vaimsele ja füüsilisele vägivallale on Triinu Liisi sõnul Justin teda ka vägisi seksuaalselt ära kasutanud ning seda naisterahvale väga delikaatsel ajal. "Mul olid päevad ja ma magasin kägaras diivanil. Ta tuli ja lähenes mulle tagant, tõmbas tampooni välja ja järgmine hetk sain läbi une aru, mis toimub. See oli väga ebameeldiv," kirjeldab Triinu Liis.

Vaata õõvastavaid pilte ja loe rohkem Kroonikast!

Alles hiljuti ringlesid ka spekulatsioonid, kui Justin endale üheotsapileti Austraaliasse soetas. Siis aga kinnitas abielupaar, et nende vahel on kõik hästi. Loe täpsemalt SIIT!

Kommentaarid puuduvad