Ithaka-Maria tunneb oma õpilaste Alika ja Maribeli üle suurt uhkust: kui ma rääkima hakkan, vajan salvrätikut

Superstaarisaate kümne finalisti hulka pääses kolm Ithaka-Maria õpilast, kelleks on Marten Põldmets, Alika Milova ja Maribel Vääna. Just tüdrukud on kolme viimase parima seas ja sammuvad enesekindlalt ihaldatud tiitli poole. Õpetaja tunneb nende üle suurt uhkust ja sõnab, et vajab rääkimiseks lausa salvrätikut.

Alikaga on Ithaka-Maria töötanud ligi seitse aastat. ‘’Ta tuli minu juurde 12-aastaselt ja tore oli see, et ta soovis minuga laulda Hopa`Pa-reid. Ta oli noorena väga südikas ja sellest ajast peale oleme koos harjutanud. Märkimisväärne on ka see, et ta käis igal nädal Narvast proovi. Maribeliga oleme teinud koostööd paar kuud. See areng, mis ta on selle ajaga läbi teinud, on meeletu,'' räägib Ithaka-Maria.

Ta käib igal pühapäeval saateid stuudios vaatamas ja tunnistab, et on kohapeal ka päris emotsionaalne. ''Ma nutan, naeran ja mingil hetkel võin kurjalt vaadata isegi kohtunike poole. Ma olen kõik ühes isikus - publik, mul on emainstinkt ja olen lauluõpetaja. Ma näen ja tean, mis töö seal taga on ja kui sügavale nad lähevad,'' räägib Ithaka-Maria. Ühtlasi sõnab ta, et on Alika ja Maribeli üle väga uhke ning kui ta rääkima hakkab, vajab ta lausa salvrätikut. 

Vaata Ithaka-Mariaga intervjuud lähemalt videost.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3593520[/embed]

Kommentaarid puuduvad