Birgit Sarrapi julge välimus panid mehed kulmu kergitama: küsivad, mis see nüüd oli?

uudised.ee

Lauljanna Birgit Sarrap lööb sel aastal kaasa saates "Eesti otsib superstaari" kohtuniku rollis ning igal pühapäeval särab Birgit kohtunike laua taga julge ja eripärase stiiliga. Birgit tõdes, et kui naised jagavad peamiselt komplimente, siis mehed on pigem olnud tema välimusest üllatunud. 

Täna hommikul käisid Birgit Sarrap ja Mihkel Mattisen külas Star FM hommikuprogrammis rääkimas The Swingersi uuest ilmuvast loost. Jutuks tuli ka Birgiti kohtunikutöö staarisaates ning tema väljapaistev stiil. 

"Eks iga inimene saab aru, et see päris minu töö ei ole," tunnistas Birgit, et stilistid aitavad mõelda, milline ta ühes või teises saates välja peaks nägema.

"Mina pean ütlema, et sa näed iga saade väga lustakas välja," ütles saatejuht Grete Kuld Birgitile. Andres Puusepp selle arvamusega aga nõustuda ei tahtnud. "Vastupidi, ma tahtsin just öelda, et küll on tore Birgiti näha kena ja ilusana. Sinust ei ole tehtud mingit kadrisanti," ütles Puusepp naljaga. 

Birgit ütles, et huvitaval kombel on just mehed need, kes midagi tema stiili kohta ütlevad. "See on õudselt huvitav, et kõik naised jagavad mulle komplimente, et appi kui äge, sa jälle olid. Ja siis mehed tulevad ja küsivad, mis asi nüüd see oli," tõdes Birgit.

Mihkel Mattisen pakkus, et see võib olla hoopis naiste kavalus. Tema meelest tahavad naised ikka ise paremad välja näha ja siis julgustavad teisi naisi erinevaid stiile katsetama ning jagavad teatud eesmärgiga ka komplimente. 

Birgit tõdes, et talle on hakanud erinevate stiilide katsetamine väga meeldima ning ta ei tee meeste kriitikast välja, sest ka tema stilistid on öelnud, et ega mehed ei jaga sellest mitte midagi. Lauljanna meelest lisab see saatele visuaalselt kindlasti palju juurde ja on vaataja silmale huvitav. 

"Eesti otsib superstaari" on TV3-e eetris pühapäeval kell 19.30. 

 

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad