Blogija Mallukas põrutab Justinile: proovi endale ise rusikaga näkku lüüa!

uudised.ee

Hiljuti lahvatanud Triinu Liisi ja Justini skandaali valguses avaldas oma arvamust ka blogija Mallukas, kes oma karmide sõnadega stripparist vägivallatseja korralikult paika pani.

Mallukas kirjeldas, kuidas siin elus on vaid kaks inimtüüpi, keda ta ei salli: vägivaldsed inimesed ja need, kes seda ignoreerivad ja pilgu mujale pööravad. Kuna Triinu Liis on väidetavalt langenud tõsise vaimse ja füüsilise vägivalla ohvriks, otsustas Mallukas pöördumise kirjutada ka Justinile:

“Vägivaldsed mehed on piece of shit. Tänasele rahvusvahelise naistevastase vägivalla vastu võitlemise päeval on üsna sobiv meeldetuletus, ma usun. Ja ma ütlen seda ainult selle pärast, et ma tahan, et sa teaksid, et ma tean. Ma ei ole muidugi ainuke, kes teab, aga vähemalt ma olen esimene, kes seda avalikult öelda julgeb, sest mina sind ei karda. Sellised väikse egoga mehed ongi ainult kõvad tüübid väikesi naisi alandama, aga õnneks minu puhul on tegu juba vanema daamiga, keda psühhopaatide ähvardused eriti ei kõiguta. Samuti võid sa enda traditsioonilise kohtuga ähvardamise ära unustada. Ei viitsi isegi kuulata. Saame ehk politseilt üle küsida, miks nad on neli korda väljakutse just sinu pärast saand? Või küsida su vanematelt, mis moodi sa oma endiste naistega käitunud oled? Asitõendeid on nii palju, et mingit laimujuttu pole mõtet ajada,” kirjutas ta.

Loe pikemalt Malluka blogist!

Kommentaarid puuduvad