Brigitte Susanne Hunt kaotas taas kohtus: igale au teotamisele ei pea reageerima rahalise kompensatsiooniga

uudised.ee

Seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt, kes on aastaid netikommentaatoritel hambus olnud, kaotas taas ühe lahingu teda internetis solvanud kommentaatoriga. 

“Kohus leiab, et arvestades rikkumise raskust ja kostja käitumist ning suhtumist pärast rikkumist, ei ole mittevaralise kahju rahalise hüvitise väljamõistmine põhjendatud. Igale au teotamisele ei pea reageerima rahalise kompensatsiooniga,” seisab kohtuotsuses. 

Kohtu ette saadetud netikommentaator kinnitas, et ta on isiklikult Hundi ees Facebooki vahendusel saadetud kirjas vabandanud, ning oli valmis vabandama avalikult ka ajalehe veergudel. Hageja esitas kohtule täiendava seisukoha ja menetluskulude taotluse ega vaielnud kostja väitele vastu. Seega on kostja hageja ees vabandanud.

Seltskonnastaar ise ei ole tõendanud ühtegi asjaolu, mis õigustaksid rahalise hüvitise väljamõistmist.

Kommentaarid puuduvad