Kentsakas! Jüri Pootsmann meenutab esmakohtumist Elina Borniga: mind ei lastud sulle ligi

uudised.ee

Jüri Pootsmann ja Elina Born käisid külas Sky.ee veebisaates "Hommikusöögi klubi", kus Elina uuris Jürilt, kas ta mäletab nende esimest kohtumist. Jüri meenutas, et esmakohtumine ei läinud sugugi sujuvalt, vaid Jüri aeti lauljanna juurest hoopis ära. 

Jüri sõnul kohtusid nad saate "Eesti otsib superstaari" salvestuse ajal. Tegemist oli superfinaaliga, kus Jüri Pootsmann ja Gertu Pabbo superstaari tiitli nimel võistlesid ning varasemas hooajas osalenud Elina esines oma uue looga "Burned By The Sun". 

"See oli superstaarisaates lava taga. Sinu stilist ei lasknud mind sulle ligi," rääkis Jüri. Elina kinnitas, et Jüri tuli suure hooga teda kallistama. "Ma pidin seisma nagu kivi - lakitud, iga volang (kleidi - toim) oli pandud oma kohta. Ja siis tuli Jüri ning hüppas mulle kaela ja ütles, et oi kui tubli ma olen," meenutas Elina lustlikult. Elina sõnul ei osanud ta midagi teha, kui stilist Jüri ära ajas. Pigem muretses lauljanna, et milline esmamulje nüüd pärast sellist kentsakat hetke lauljannast jääb. 

Kuigi esmane kohtumine ei läinud väga libedalt ei muutnud see Jüri ja Elina suhtlust, sest nad on täna väga head sõbrad ning teinud koos ka muusikat. 

Loe lähemalt Sky.ee portaalist.

Hiljuti käisid Jüri ja Elina ka meie stuudios ja reageerisid superstaari saate esitustele. Vaata videost!

Kommentaarid puuduvad