Kõrv peale! Tantsumuusika meister NOËP avaldas uue stuudioalbumi

uudised.ee

NOËP avaldas uhiuue albumi nimega “No Man Is An Island”, mille värskeimaks singliks on koos saksa-briti päritolu lauljannaga Emily Roberts avaldatud lugu “KIDS”. Laul ilmus mõni nädal tagasi koos lõbusa ent sügavmõttelise muusikavideoga, mille tegevustik toimub istungisaalis, kus peetakse kohut mõlemale artistile südamelähedasel keskkonnaprobleemide teemal. Varasemalt on albumilt ilmunud singel “Head Out Of The Water”, suvel avaldatud albumi sissejuhatav muusikapala “Differences” ning nimilugu “No Man Is An Island”. 

NOËPi oodatud kauamängiv markeerib muusiku loomingulise teekonna uue peatüki algust. “No Man Is An Island” jutustab armastusest, inimsuhetest ja ühiskonnast, olles inspireeritud külmast ja pimedast Eestimaa talvest, mille jooksul album kirjutatud ja produtseeritud sai. Album toob esile artisti mitmekülgsuse, sulatades omavahel eri žanri lood, mida toetavad kõlaliselt NOËPi unikaalne vokaal, klaver, analoogsüntesaator ning 80ndatest inspireeritud perkussiooni elemendid. 

Albumi nimel võib olla mitu tõlgendust. “Esiteks, inimestel kui sotsiaalsetel olenditel, on üsnagi raske elus täielikult ilma teiste toeta, armastuse ja sõpruseta toime tulla. Samuti oleme kõik siin planeedil omavahel mingil viisil seotud ning mõjutame oma teguviisidega üksteist nii või teisiti. Kõik albumi lood räägivad kas armastusest, inimsuhetest või keskkonna ja ühiskonna murepunktidest, millega igapäevaselt silmitsi seisame,” rääkis NOËP.

Oma loominguga on andekas laulukirjutaja kogunud üksnes Spotify platvormil enam kui 40 miljonit kuulamist. Lisaks mitmele olulisele saavutusele, on NOËPi tunnustatud 2019. aasta Eesti Muusikaauhindadel aasta popalbumi tiitliga EP “Heads In The Clouds” eest. 

NOËP avaldas uhiuue albumi nimega “No Man Is An Island”, mille värskeimaks singliks on koos saksa-briti päritolu lauljannaga Emily Roberts avaldatud lugu “KIDS”. Laul ilmus mõni nädal tagasi koos lõbusa ent sügavmõttelise muusikavideoga, mille tegevustik toimub istungisaalis, kus peetakse kohut mõlemale artistile südamelähedasel keskkonnaprobleemide teemal. Varasemalt on albumilt ilmunud singel “Head Out Of The Water”, suvel avaldatud albumi sissejuhatav muusikapala “Differences” ning nimilugu “No Man Is An Island”. 

NOËPi oodatud kauamängiv markeerib muusiku loomingulise teekonna uue peatüki algust. “No Man Is An Island” jutustab armastusest, inimsuhetest ja ühiskonnast, olles inspireeritud külmast ja pimedast Eestimaa talvest, mille jooksul album kirjutatud ja produtseeritud sai. Album toob esile artisti mitmekülgsuse, sulatades omavahel eri žanri lood, mida toetavad kõlaliselt NOËPi unikaalne vokaal, klaver, analoogsüntesaator ning 80ndatest inspireeritud perkussiooni elemendid. 

Albumi nimel võib olla mitu tõlgendust. “Esiteks, inimestel kui sotsiaalsetel olenditel, on üsnagi raske elus täielikult ilma teiste toeta, armastuse ja sõpruseta toime tulla. Samuti oleme kõik siin planeedil omavahel mingil viisil seotud ning mõjutame oma teguviisidega üksteist nii või teisiti. Kõik albumi lood räägivad kas armastusest, inimsuhetest või keskkonna ja ühiskonna murepunktidest, millega igapäevaselt silmitsi seisame,” rääkis NOËP.

Oma loominguga on andekas laulukirjutaja kogunud üksnes Spotify platvormil enam kui 40 miljonit kuulamist. Lisaks mitmele olulisele saavutusele, on NOËPi tunnustatud 2019. aasta Eesti Muusikaauhindadel aasta popalbumi tiitliga EP “Heads In The Clouds” eest. 

Kommentaarid puuduvad