Vot nii! Birgit Sarrap võttis abikaasalt ühe halva harjumuse üle: üritan olla ikkagi väga täpne

uudised.ee

Star FM hommikuprogrammis käisid reedel külas Mihkel Mattisen ja Birgit Sarrap. Lauljanna jäi aga otse-eetris intervjusse mõni minut hiljaks ning tõdes, et hilinemine on üks harjumus, mille ta oma abikaasalt üle võttis. 

"Meil on lubanud täna külla tulla kaks külalist ansambel The Swingersist, aga üks on jõudnud kohal," ütles saatejuht Andres Puusepp intervjuud alustades. Siiski jõudis Birgit paar minutit peale eetri algust kohale ja vabandas hilinemise pärast. 

Puusepp soovis teada, et mistõttu külaline hiljaks jäi. Mihkel Mattisen ütles seepeale, et ta seletab Birgiti hilinemise põhjuse lihtsasti ise ära. 

"Minu suurepärane sõber, Indrek Sarrap, keda ma tunnen juba lapsepõlvest peale, võttis endale naise, " tähendas Mihkel, et Sarrapid abiellusid 2015. aastal. "Ja kui võtad naise, siis naine harjub ära kõikide asjadega, kuidas sa elad. Indrek Sarrap on terve elu jäänud igale poole hiljaks. Alates 2015. aastast liitus selle programmiga ka Birgit Sarrap," tõdes Mihkel, et Birgit võttis hilinemise kombe üle oma abikaasalt. 

Birgit kolleegile vastu ei vaielnud. "No eks see nii on," kinnitas Birgit omalt poolt. Lisaks hilinemise kombe ülevõtmisele on Birgit oma sõnutsi kaasa pidanud minema ka abikaasa muude hullustega. Nimelt peavad Sarrapid teist aastat järjest Tallinna vanalinna jõuluturul kohvikut ning see aasta plaanivad abikaasad kohviku veelgi suuremat teha, kui eelneval aastal. 

Lauljanna tõdes, et see ongi üks põhjus, miks ta hiljaks jäi, sest nende ettevalmistused kohviku avamiseks kestsid hilisööni. "Me toimetasime sellega ning pidin lapsed viima lasteaeda," vabandas Birgit veel kord.  "Aga ma tegelikult ju jõudsin," lõpetas Birgit diskussiooni positiivsel toonil. 
 

Kommentaarid puuduvad