Sai tuule tiibadesse! Staarisaate finalist läheb jõulukuul koos Eesti tippartistidega kontserttuurile

uudised.ee

Mõned nädalad tagasi staarisaatest väljalangenud andekas muusika Ingmar Erik Kiviloo tõdeb, et peale saadet on tema elu võtnud väga põneva kursi. Juba detsembrikuus asub ta koos Koit Toome, Uku Suviste ja Jaagup Tuisuga jõulukontsertide tuurile.

„Eesti otsib superstaari“ saatest on tuule tiibadesse saanud väga palju lauljad ja muusikud ka saadet võitmata. Staarisaate finalist Ingmar on järgmine hea näide noorest lauljast, kelle karjäär peale staarisaadet lendu tõuseb.

Ingmar tõdes, et talle on peale saadet tulnud väga mitmeid esinemispakkumisi, mida ta on rõõmuga vastu võtnud. Kõige suuremaks üllatuseks oli noormehele ettepanek esineda koos Koidu, Uku ja Jaagupiga jõulukontsertide tuuril „Kaunid jõulud üheskoos“. Jaagup Tuisk on samuti ise olnud varasema aasta staarisaate finalist. 

„Ühel toredal õhtul olin Kaubamaja meesteriiete osakonnas riideid vaatamas ja sain telefonikõne küsimusega, kas ma tahaksin tulla jõulutuurile Koit Toome, Uku Suviste ja Jaagup Tuisuga. Muidugi, kahtlemata ütlesin ma kohe jah,“ rääkis Ingmar.  

Kontserttuuri korraldaja on Tartu Kontsert, kellega Ingmari sõnul oldi suhtluses juba staarisaate ajal ning lepiti kokku, et tulevikus mingit laadi koostööd tehakse. Konkreetne pakkumine jõulukontserdil osaleda tuli aga ootamatult. Ingmari sõnul tähendab selline võimalus talle väga palju. Esinemist koos Eesti tippartistidega ja kogeda tuurielu ootab noormees suure pōnevusega.

Jõulutuuri kontserdid leiavad aset 11 õhtul erinevates Eestimaa paikades. „Ainuke päev ilma esinemiseta on 24. detsember. Väiksemaid esinemisi on samuti, kuid peamiselt viiuliga,“ rääkis Ingmari oma jõulukuu esinemisgraafikust, mis on tema sõnul tõesti tihe. Lisaks jõulutuurile annab Ingmar koos eesti pianisti Tähe-Lee Liivi ja laulja Sigrid Mutsoga kaks kontserti.

Noorel lauljal on südamest hea meel, et talle on osaks saanud nii palju esinemispakkumisi, sest tema jaoks on laulmine ja musitseerimine nauding mitte töö.

„Vahepeal jõudsin salvestada Triestes Itaalias toimuva viiulikonkursi kava ning ootan vastust, kas sõidan kontserdile kohale,“ tähendas laulja. Samuti salvestab Ingmar oma singlit ning harjutab Saku Suurhallis toimuvaks finalistide ühislooks ja soolonumbriks.

„Minuni jõudis ka teadmine, et Jõulujazzi korraldajad saatsid minu Portugali laulu esituse Sobralile. Kuna ta tuleb ise Alexela kontserdimajja detsembris esinema, siis loodan kohtuda,“ jätkas Ingmar üllatamist.

Ingmar on rõõmus ja tänulik, et tal oli võimalus osaleda staarisaates. Saade andis talle oma sõnul väga hea platvormi, kust edasi liikuda. „Nagu Stig Rästa meile saate ajal kohtumisel rääkis, on superstaarisaade nagu kiirrong, mis annab edumaa tuntuse kogumisel ja karjääri edendamisel samal ajal. Ise ilma saateta seda saavutada võtaks tunduvalt kauem,“ tõdes Ingmar.

Lähituleviku plaanid on lauljal seotud muusikaga ning tõenäoliselt loob ta oma bändi. Samuti teatas Ingmar, et varsti on võimalik minna kuulama ka päris tema enda soolokontserti. “Kavatsen täiskäigul edasi söösta oma unistuste poole,“ tähendas Ingmar.

 

 

Kommentaarid puuduvad