Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Meelelahutus

Ikkagi koos? Skandaaliga lahku läinud Uudo Sepp ja Kendra Katrina nautisid teineteise seltskonda

Foto: Erlend Štaub/Kroonika
12:13 29. november 2021
Autor: uudised.ee

Septembrikuus lahvatas suur skandaal, kui laulja Uudo Sepa endine tüdruksõber Kendra Katrina Könnel oma sotsiaalmeedias kuulutas, et nad on lahku läinud. Kendra süüdistas Uudot ka lähisuhte vägivallas ja selgus, et kuigi paar oli alles äsja ühisele reisile läinud, tuli neiu sealt varem tagasi. Nüüd vist aga on noored taas teineteist leidnud.

Kuigi kuulujutte, et noored on taas koos, on levinud varasemaltki, pole nad ise seda sotsiaalmeedias kajastanud. Nüüd aga jagas Uudo oma Instagramis videosid sellest, kuidas nad koos Kendraga uisutamas käisid. Lisaks nähti noori alles hiljuti koos kruiisilaevade terminali juures koos jalutamas.

On noored tõesti taas koos või lihtsalt head sõbrad? Seda teavad hetkel vaid nemad ise.


Fotod: Kuvatõmmised Instagramist


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!