Ingrid Teesalu meenutab, kuidas tuntud raadiodiskor teda mustas: oi, noorukene ankur on pandud sinna eetrisse!

"Seitsemeste" saatejuht Ingrid Teesalu käis sarjas "Minu esimene..." ning rääkis avameelselt, kuidas tuntud raadiohääl Alari Kivisaar aastaid tagasi tema võimekuse saatejuhi ja intervjueerijana raadioeetris lõõpides küsimärgi seadis. 

Sarjas "Minu esimene..." räägivad külalised oma esimestest kogemustest. "Seitsmeste" saatejuht Ingrid Teesalu käest uuriti, milliseks kujunes tema kõige esimene intervjuu.

Esimest intervjuud Ingrid oma sõnul ei mäleta, kuid kõige tähtsamat mäletab ta väga hästi. "Minu kõige tähtsam intervjuu oli Marina Kaljurannaga," teatas Ingrid.

Ingrid meenutas, kuidas saatejuhi karjääriga alustades oli tuntud raadiohääl raadioeetris Ingridi võimekuses kahelnud. "Ei tea, kuidas selline noor ankur poliitikute intervjueerimisega hakkama saab," oli raadiohääl Alari Kivisaar raadioeetris lõõpinud. "Kuidas tema saab hakkama välisministri intervjueerimisega?" meenutas Ingrid räädiohääle öeldut. 

Ingridi sõnul ei osanud ta Kivisaare öeldule isegi kuidagi reageerida, vaid tema jaoks oli esmatähtis, et tegelikult läks intervjuu Kaljurannaga väga hästi. "See oli väga tore intervjuu," rääkis Ingrid, et lisaks formaalsetele teemadele arutleti ka isiklike kogemuste üle ja jutt läks soojaks. 

Kommentaarid puuduvad