Täna
28. jaan
-2...1
-1...2
Homme
29. jaan
-5...2
-14...0

Meelelahutus

Karm reaalsus! Staarisaatest väljalangenud noormehed: nüüd tuleb ennast ise sundida ja tööd teha

Foto: Kalev Lilleorg/ TV3
15:45 29. november 2021
Autor: uudised.ee

Superstaarisaate finaalvoorudest väljalangenud noormehed tegid eile "Eesti otsib superstaari" saates televaatajatele vahva üllatuse ning astusid kvartetina uuesti staarisaate lavale. Märten Männiste, Ingmar Erik Kiviloo, Andreas Pall ja Marten Põldmets andsid TV3-le intervjuu, kus tõdesid kui ühest suust, et peale saadet kauaks puhkama ei jäädud. "Nüüd tuleb iseennast sundida," rääkisid poisid, et saates tehti nende eest kõik ära, aga nüüd tuleb ise tööd teha. 

Vaata videost, kus noormehi lähiajal esinemas saab näha:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!