Hitihoiatus! Ed Sheeran ja Elton John annavad välja ühise jõululaulu 

Ülemaailmsed superstaarid Ed Sheeran ja Elton John rõõmustasid fänne imelise uudisega, et juba tuleval reedel on andekate muusikute rüpest oodata ühist singlit "Merry Chirstmas"

Pühade meeleolu loomiseks ja uudise avalikustamiseks taaselustasid Ed Sheeran ja Elton John stseeni armastatud jõulufilmist "Love Actually" andes vihjeid, mida reedel uuelt singlilt oodata võib. 

Peatselt saabuva singli ametlikust videost on oodata viiteid nii mõnelegi varem ilmunud ikoonilisele jõuluvideole ning samuti võib videost käia läbi ka teisi tuntud nägusid. Kes need on, seda saame teada juba sel reedel. Kõik jõuluperioodil loo kuulamisest laekuvad tulud annetatakse heategevuseks Ed Sheeran Suffolk Music Foundation ja Elton John AIDS Foundation organisatsioonidele. 

Ed Sheeran avaldas hiljuti uue albumi “=” (Equals), mille sisse on põimitud lood inspireeritud nii isiklikest sündmustest kui igapäevaelust. Värskeim stuudioalbum “=” on neljas plaat, mille on Sheeran nimetanud sümboli järgi. Albumilt leiab kogumi lugusid, mis on kirjutatud nelja viimase aasta jooksul ning mis toovad hästi esile uuendusmeelsele artistile omased elemendid, olgu selleks ballaad, kitarrisoolod või võimsa kulminatsiooniga produktsioon. 

Vaata stseeni:

 

Kommentaarid puuduvad