Täna
21. jaan
-4...1
-6...1
Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-2

Meelelahutus

Issand! Rannamaja-Ada sattus õnnetusse: kiirabi tuli vilkuritega sinna ja mind pandi kanderaami peale

Foto: Erakogu
13:01 30. november 2021

Tõsielusaates "Rannamaja" tuntuks saanud Ada-Marie Nelke jagas sotsiaalmeedias, et temaga on tõsine õnnetus juhtunud ning üks tema jalg on kipsis. "Luu on terve, ärge muretsege!" lohutas Ada oma fänne ja rääkis pikemalt temaga juhtunud õnnetusest. 

Ada-Marie postitas oma Instagrami-lugudesse pildi kipsis jalast. "Kuidas veedan oma järgmised kaks nädalat," teatas tõsielustaar ja täpsustas, et tal on hüppeliigese rebend. "Kuna ma kõndida selle jala peal ei saanud, pandi kipsi."

Mis siis juhtus? Ada rääkis, et õnnetus juhtus Lembitu pargis. "Seal oli lume all üks ümmargune metalltoru pealmine osa ja see oli lume all peidus. Ma astusin sinna peale ja mu jalg läks klõnks, hüppeliigesest paindus."

Ada lisas, et tal on ennegi nii juhtunud, kuid mitte nii hullult. "Kukkusin liiva sisse, kutsusime kiirabi, see oli mu elu kõige piinlikum asi ever," tunnistas ta ja rääkis pikemalt: "Kiirabi tuli vilkuritega sinna lume keskele, mind pandi kanderaami peale, mind viidi EMOsse, sõidutati ratastoolidega ringi, tõsteti mind. See oli nii piinlik."

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!