Klõps! Arbo Tammiksaar ja tema noor modellist pruut miilustasid kinosaalis

uudised.ee

Esmaspäeval esilinastus Apollo kinos „Klassikokkutuleku“ tegijate uus kodumaine komöödia „Jahihooaeg“. Filmitegijate ja staaride seas olid filmi vaatama tulnud ka režissöör Arbo Tammiksaar koos oma noore modellist kaaslanna Mona Brit Luuriga.

2020. aasta augustis sahistati, et Arbot olevat käitunud pidudel kui vallaline mees ja olevat otsinud mitmete noorte naiste tähelepanu. Sama aasta novembris ilmuski Arbo esmakordselt seltskonda koos Mona Britiga. 

Arbot ja noort modelli nähti ka Telliskivi Loomelinnakus ühes baaris koos pidutsemas ning paari omavaheline keemia ja tundemöll ei jäänud kellelegi märkamata.

Väidetavalt kohtusid nad 2020. aasta sügisel, kui Mona Brit astus Tallinna Ülikooli ning Arbo oli komisjonis uusi tudengeid vastu võtmas.

Vaata fotosid portaalist Kroonika!

Kommentaarid puuduvad