Põnev valik! Lembelaulik Sulo katsetab uut ametit: lõpuks teevad ka meie kuulsused tavainimese tööd

uudised.ee

Viimasel ajal on mitmed näitlejad ja lauljad asunud uusi ameteid õppima ning katsetama. Sama on teinud ka lembelaulik Sulo Tintse. 

Paljudele lauljatele ja kultuurivaldkona töötajatele on koroonaviiruse leviku aeg mõjunud rängalt, kuna tööd on jäänud vähemaks ning rohkelt esinemisi tühistatud. Sulo Tintse postitas novembrikuu alguses oma Facebooki kontole, et on asunud tööle aknafirmasse Arutech Eesti.

Postituse kommentaarides on Sulole otsuse eest rohkelt kiitust avaldatud. "Lõpuks teevad ka meie kuulsused tavainimese tööd! Jõudu ja jaksu!," kiidab üks kommenteerija.  "Jah tubli, sest ei karda päris tööd iial ja edu uues ametis. Pealegi laulu hääl kao kuhugi," julgustab teine. 

See, et tööle on mindud koroonapandeemia mõju tõttu, võib ka Sulo puhul tõele vastata. "Covid nõuab," vastab Sulo ühele kommenteerijale, kes tema otsust kiidab. 

Kommentaarid puuduvad