Star FMi saatejuhid ei saa isegi jõulude ajal puhkust: Pille võtab meie kallal niikuinii!

Esimesel detsembril alustas taaskord legendaarne Star FMi jõuluraadio, mis tähendab, et raadiost kõlab terve detsembrikuu vaid 100% jõulumuusika. Juba teist aastat asub Ülemiste keskuses ka Star FMi klaasist seintega jõuluraadioboks, kus kõik saatejuhid oma programme juhivad. Uurisime hommikuprogrammi kolmikult, kui suured jõulufännid nad ise on ja mis on nende lemmikuimad jõululaulud.

Vaata videost!

Esimesel detsembril alustas taaskord legendaarne Star FMi jõuluraadio, mis tähendab, et raadiost kõlab terve detsembrikuu vaid 100% jõulumuusika. Juba teist aastat asub Ülemiste keskuses ka Star FMi klaasist seintega jõuluraadioboks, kus kõik saatejuhid oma programme juhivad. Uurisime hommikuprogrammi kolmikult, kui suured jõulufännid nad ise on ja mis on nende lemmikuimad jõululaulud.

Vaata videost!

Kommentaarid puuduvad