Tõusev täht! Eesti Laulul osalenud An-Marlen tegi oma võistluslooga ajalugu

uudised.ee

Täna, 1. detsembril andis artist An-Marlen välja enda Eesti Laulu konkursil osalenud loo “Lõpuks Muutub” behind the scene video, mille autoriks on kunstnik 4Senti. Hoolimata edasi saamisest trendib lugu nii eurofännide seas kui digikeskkonnas Spotify.

An-Marleni UK garaaži mõjudega eurolugu valmis koostöös produtsentide Sander Sadama ning Alvar Antsoniga ning sõltumata teise veerandfinaali tulemusest on saanud rohkelt tähelepanu nii välismaistelt eurofännidelt kui kohalikelt kuulajatelt. Lugu on Estonian Top 50 Spotify playlisti teine kodumaine lugu peale Andrei Zevakini ja Grete Paia eurolugu.

Paljud fännid avaldavad nii Twitteris kui Youtube’i kommentaariumis arvamust, et An-Marlen “rööviti” ning tema lugu oli võistluse mõttes kõige värskem ning oleks väärinud edasipääsu. Kahjuks ei osutunud An-Marleni “Lõpuks Muutub” nii rahva valikuks kui žürii lemmikuks. “Siit edasi on kõik vaid ülesmäge ja see on alles algus – olen väga tänulik selle kogemuse ja võimaluse eest enda muusikat nii suurele hulgale publikule tutvustada ning ei jõua juba ära oodata, et järgmist lugu teiega jagada,” lisab An-Marlen. Artisti tiim kinnitab, et juba detsembris on loodetavasti võimalik oodata uut lugu.

 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad