TV3 Grupp ja ViacomCBS Networks International sõlmisid Baltikumis koostööleppe

uudised.ee

Mitmeaastane strateegiline koostöö kahe ettevõtte vahel võimaldab TV3 Grupi järgmise põlvkonna teleteenuse Go3 klientidel nautida rohkem esmaklassilist rahvusvahelist sisu ViacomCBS brändidelt.

Alates 1. detsembrist 2021 pakub järgmise põlvkonna teleteenus Go3 Baltikumi kasutajatele laia valikut ViacomCBS sisu läbi Paramount+ teenuse. Go3-st leiab Paramounti filmid nagu “Forrest Gump”, “Võimatu mission”, “Reamees Ryani päästmine”, “Püüa kinni, kui suudad”, “Transformerid: Viimane rüütel” ja “Z maailmasõda”. Samuti ka CBS ja Showtime’i populaarsed sarjad nagu “Hea naine”, “Hea võitlus” ning “Miljardid”. Tulevikus laieneb valik veelgi Paramount Picturesi filmide ja Showtime’i sarjadega, sealhulgas ülemaailmsete hittsarjade uute hooaegadega.

Koostöö hõlmab ka tuntud brände Nickelodeon ja Nick Jr. ning nende populaarseid animatsioone nagu näiteks “Käpapatrull”, “Käsna-Kalle Kantpüks” ja “Sini vihjed”. Samuti jõuavad Go3 MTV legendaarsed sarjad nagu “Daria” ja “Pimp my ride” ning populaarsed seriaalid nagu “Catfish: The TV Show” ja “Jersey Shore”. 

Esmakordselt jõuavad Baltikumisse brändid Awesomeness ja Comedy Central. Vaatajad saavad nautida Comedy Centrali saateid nagu “Drunk History”, “Awkwafina is Nora From Queens” ning “Key ja Peele”, samuti Awesomenessi sarju nagu “Zac & Mia” ja “Light as a Feather” ning paljusid teisi. Comedy Centrali, Awesomenessi ning mitmed Nickelodeoni ja MTV saated on Go3-s eksklusiivselt läbi Paramount+ teenuse.

Jan Wykrytowicz, TV3 Grupi tasulise TV tegevjuht: “Meil on hea meel olla ViacomCBSi voogedastuspartner Baltikumis. Üheskoos toome Baltikumi vaatajateni tuhandeid tunde maailmatasemel sisu. Paramount+ lai valik – kassahitid, sarjad, tõsieluseriaalid, püstijalakomöödia ja lastesisu – pakub vaatamist igas vanuses inimestele.”

Elena Balmont, vanem asepresident ja ViacomCBSi tegevdirektor Venemaal, Baltikumis, Ukrainas, Gruusias ja Sõltumatute Riikide Ühenduse piirkonnas: “Meil on hea meel laiendada koostööd TV3 Grupiga läbi Paramount+ teenuse. Näeme Balti riikides suurt potentsiaali, kuna see on üks tehnoloogiliselt arenenumaid piirkondi Euroopas ning meile oli oluline siia turule tuua suur valik ViacomCBSi sisu. Paramount+ tellijad Eestis, Lätis ja Leedus saavad ligipääsu ViacomCBSi laiale valikule, kus on sellised brändid nagu Paramount Pictures, Showtime, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Nick Jr. ja Awesomeness – paljud neist eksklusiivselt Go3-s”.

ViacomCBS Networks International (VCNI)

ViacomCBS Inc. osa ViacomCBS Networks International (VCNI) hõlmab mitmeid maailmakuulsaid brände nagu Channel 5, Telefe, Network 10, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount Network, voogedastusteenused Paramount+ ja Pluto TV, ViacomCBS rahvusvahelised stuudiod ja teised. Lisaks innovaatilistele voogedastusteenustele ja digitaalsetele videotoodetele pakub ViacomCBS Networks International partneritele tootmis-, levitamis- ja turunduslahendusi viiel kontinendil ja rohkem kui 180 riigis.

TV3 Grupp

Baltikumi juhtiv meediagrupp TV3 Grupp kuulub Bite Gruppi ja rahvusvahelise varahaldusettevõtte Providence Equity Partners alla. TV3 Grupp omab ja haldab Baltikumi juhtivaid kommertstelekanaleid, suurimaid voogedastus- ja satelliittelevisiooniettevõtteid, premium filmi- ja spordikanaleid ning kommertsraadiojaamu.

TV3 Gruppi kuuluvad:

Telekanalid TV3, TV6, 3+, TV3 Life, TV3 Mini, TV8, TV3 Sport Open

Järgmise põlvkonna teleteenus Go3

Premium spordi- ja filmikanalid TV3 Sport, TV3 Sport 2, TV3 Film

Baltikumi suurim satelliittelevisiooni pakkuja Home3

Raadiojaamad Star FM, Radio Volna, Power Hit Radio

Videoportaal TV3 Play

Uudiste- ja meelelahutusportaalid Skaties.lv, Uudised.ee, Buduaar.ee, TV3.lt

Kommentaarid puuduvad