Vägivallas süüdistatav Justin avab suu: mul puudub igasugune huvi Triinu Liisi kontrollimise vastu

Hiljuti oma abikaasa Triinu Liisi poolt vägivallas süüdistatav strippar Justin otsustas lõpuks rääkida ka oma poole loost ning andis Õhtulehele pika kommentaari. Sellele ei jätnud vastamata ka Triinu Liis ise.

"Kahjuks tõmmati mind mingisse mängu ja siiamaani ei saa ma aru, mis mõte oli minu mainet hävitada ja mind avalikult meedias alandada. Olen otsustanud varem Austraaliasse tagasi minna, et näidata, et mul puudub igasugune huvi Triinu Liisi kontrollimise vastu, nagu ta väidab ja et ta võiks vabalt teha seda, mis talle meeldib. Samuti ei tunne ma end Eestis pärast mitmekordseid ähvarduste saamist turvaliselt. Kui aeg lubab, olen nõus Eestisse tagasi tulema, et lahendada kõik võimalikud juriidilised küsimused," kommenteeris ta.

Triinu Liis tema pisaraid ei usu ja annab omaltpoolt vastulöögi. „Ma ei taha avalikult musta pesu pesta. Minu eesmärk pole teda hävitada, vaid asi lõpuks lukku saada.“

Loe pikemalt Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad