Andrei Zevakin avameelselt oma suhtestaatusest: olen teinud asju, mida ei oleks pidanud tegema

uudised.ee

Populaarne Youtuber ja muusikaprodutsent Andrei Zevakin rääkis esmakordselt oma armuelust - millal algas tema esimene suhe, millised on need olnud minevikus ja kuidas näeb välja praegune olukord.

Esimene tüdruk tekkis Andreil, kui ta oli 12-aastane ning kõige pikem suhe algas tal siis, kui ta oli 16. "Hindan kõiki oma endisi tüdrukuid, kellest mõnega suhtlen rohkem, ja loodan, et neil läheb kõik kõige paremini," sõnab ta.

Oma läbielatud kogemused ja emotsioonid valab Zevakin otse muusikasse. "Igasuguseid asju olen teinud, mida ei oleks pidanud tegema, ja vastupidi – olen ka ise haiget saanud," ütleb ta ning lisab, et kuna salatsemisel on oma võlu, siis oma praeguse suhtestaatuse kohta ta rohkem ei paljasta.

Vaata rohkem portaalist Kroonika.

Kommentaarid puuduvad