Joel Ostrat õrritab uue kokandussaatega: sorri, aga Eesti jäi meie jaoks liiga väikseks!

Tippkokk Joel Ostrat avaldas raadio Star FM hommikuprogrammis huvitavaid detaile uue kokandussaate kohta, mis kevadel saate "Suur õhtusöök" asemel teleekraanile jõuab.

"Me tuleme täiesti uues kuues ja viime "Suur õhtusöögi" uuele tasemele," rääkis Ostrat ning lisas, et esimene saade peaks vaatajateni jõudma juba märtsikuus. Uue saate nimeks saab "Joel Ostrati suur maitserännak". 

Joeli sõnul lähevad nad seekord kokkama hoopis välismaa tipprestoranidesse. "Sorri, aga Eesti jäi meie jaoks liiga väikseks," tõdes ta, et plaanis on erinevate riikide maitseid ja köögikultuuri avastada. Tippkokk vihjab, et lisaks restoranidele minnakse kokkama ka kohalike inimeste kodudesse . "Kokkame nii nagu inimesed seda kodudes teevad." 

Joeli sõnul pakuvad talle endale kõige enam huvi Jaapani, India ning Mehhiko maitsed. "Mehhiko köögiga ma ei ole väga kursis, aga seda enam ma tahaksin selle kohta õppida," vihjas Ostrat, et võib-olla saame ka Mehhiko kööki uues saates näha.

Intervjuu Joel Ostratiga on järelekuulatav Star FM hommikuprogrammist.

 

Kommentaarid puuduvad