Marju Karin avaldas jahmatava tõe: pool linna käib ringi ja räägib hoopis teist juttu!

uudised.ee

Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" käis külas ilusüstide kuninganna Marju Karin, kes vihjas, et väga paljude inimeste kauni ja noorusliku näonaha taga peitub hoopis midagi muud kui mõni seerum või kreem. 

Ilusüstid ja nende tegemine on tänapäeval uskumatult trendikas nii nooremate kui ka vanemate inimeste seas ja nendega on uskumatult lihtne liiale minna. Marju sõnul on seda tihti näha ka tänavapildis ja kõige enam just huulte puhul, kui inimene on lasknud neid liialt süstida. "Kui kõrvalt vaatate, siis tekiks justkui üks Simpsonite liige juurde," kirjeldab Marju, kuidas need punnis huultega inimesed tavaliselt siis välja näevad.

"Näos ei tohi olla näha süstitud kohad. Peab olema liikuvus, peab olema ilus ja see peab olema värske - nii, et kõik saavad aru, et midagi on, aga ei saa aru. Ütleme nii, et mul pool linna täna käib ja räägib teistele, kuidas nad kreemitavad ennast," lisab ta kelmikalt, vihjates sellega, et nii mitmedki kavalamad jätavad oma ilusüstidest rääkimata.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad