Õnnesoovid! Saatejuht Grete Lõbu ootab kolmandat last

uudised.ee

Eile hakkas "Ringvaate" otse-eetris saatejuht Marko Reikop erandkorras intervjueerima hoopis oma kaassaatejuhti Grete Lõbu. Naine kinnitas intervjuus, et ootab kolmandat last. 

Marko Reikop viitas intervjuu algul tõsiasjale, et Grete keskkoht on kuidagi kasvanud ning küsis, mis selle kohta Gretel öelda on. Grete tunnistas, et tema käest on hiljuti palju uuritud, miks ta nii lohvakaid riideid kannab ning näost pisut imelik on. 

"Aga see vastab tõele. Jah, nii on," lausus Grete "Ringvaate" otse-eetris, et ootab kolmandat last. "Ma loodan, et see kõik läheb ilusasti. Kallid vaatajad, te peate taluma minu ümaramaks muutumist kevadeni. Kaks kolmandikku on veel minna," lisas Grete lustlikult. 

Grete Lõbul on peres kasvamas 17-aastane tütar ja teine 13-aastane tütar.

Kommentaarid puuduvad