Paljastatud! Tõsielustaar Merylin Nau kasutab võõraid pilte, et oma elust paremat muljet jätta

uudised.ee

Tõsielusaates "Rannamaja" tuntuks saanud ja pärast sedagi ohtralt jälgijaskonda kasvatanud Merylin Nau Instagrami kontolt vaatab vastu ainult tõeline luksus ja idülliliselt glamuurne elu. Nüüd on aga selgunud, et mitmed tema enda jäädvustused on võltsid ja kuuluvad hoopiski kellelegi teisele. 

Kroonika süvenes Nau piltidesse ja avastas, et antud võtet on kasutatud tema värskeima postituse juures. Seal teatab tõsielutäht, et on sõitnud Los Angelesse. "Ma sain oma elu tagasi!" hõiskab ta pealkirjas ning selfie juurde on lisatud ka foto eralennuki pardalt, kus on laud toiduga kaetud ja šampanja on klaasis.

Tegemist on aga hoopiski tuntud USA blogija apinchoflovely.com ehk Krystal Fairclothi fotoga, mis on kajastatud ühes tema sissekandes 2018. aastal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merylin Nau ® (@merylinnau)

Pärast loo ilmumist võeti ühendust ka Nau endaga, kes seejärel postituse juurde lisas, et tegemist on laenatud pildiga. Enne polnud seda seal aga kirjas.

Vaata täpsemalt portaalist Kroonika

Kommentaarid puuduvad