Kaunis paar! Näitleja Kristjan Lüüs väisas kodumaise filmi esilinastust uue noore kaaslasega

uudised.ee

Sel nädalal esilinastus kodumaine komöödia "Jahihooaeg", mille esilinastusel käis ka komöödianäitleja Kristjan Lüüs. Kevadel abielu lahutanud näitleja väisas esilinastust uue kaaslasega. 

Kristjan Lüüsi sotsiaalmeedia kontode järgi on tema uueks kaaslaseks modell Greta Ruga. Noori märgati esimest korda koos avalikkuse ees selle aasta suvel kodumaise filmi "Öölapsed" esilinastusel. Õhtuleht uuris toona, kes on tema uueks kaaslaseks, kuid toona jäi näitleja saladuslikuks ja nimetas oma uut kaaslast "salapäraseks neiuks". 

Noored pole oma sotsiaalmeedia kontodele ühist pilti lisanud, kuid Lüüsi sotsiaalmeedias on neiut mitme postituse juures märgitud. Lüüsi TikToki kontol saab neist kahest näha ka vahvat videot. Sel esmaspäeval toimunud "Jahihooaja" esilinastusel poseeriti avalikult koos fotograafidele. 

Kristjan Lüüs oli varasemalt abielus näitleja Maris Nõlvakuga, kellega abielluti 2016. aastal. Sel kevadel lahutasid noored oma abielu. „Tekkis üks korraliku keskeakriisi moodi tunne — kerkis esile soov saada kinnitust, et olen ikka veel tahetud, muidugi ka tung seikluslikku elu elada ja kõik muu, mis selle komplekti juurde käib,“ rääkis Kristjan avameelselt oktoobris Anne&Stiilile antud intervjuus. Samas intervjuus teatas Lüüs, et on vallaline, kuid on nautinud tinderiaega. 

Lüüsi väljavalitu Greta Ruga on tuntud mitmetelt moelavadel ning kuulub hetkel EMA modelliagentuuri ridadesse. 

Vaata esilinastusel tehtud pilte Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad