Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Meelelahutus

Kui nunnu! Tallinna loomaaeda saabus uus karvane asukas

Foto: Inari Leiman/Tallinna Loomaaed
12:01 03. detsember 2021
Autor: uudised.ee

Tallinna loomaaed sai ühe armsa ja karvase asuka võrra rikkamaks! Nimelt jõudis pühapäeva pärastlõunal Austriast Salzburgi loomaaiast Tallinna kaheaastane lumeleopardinooruk Somu.

Loomaaia uue asuka sugupuu ulatub tagasi läinud sajandil Kõrgõstani loodusest püütud ja Tallinna loomaaias pika elu elanud lumeleopardide Kungei ja Remboni. Somu on hindi päritolu poisslapse nimi. Sõnal on mitu tähendust, üks neist on taevakeha Kuu.

Koos lumeleopardipoisiga saabusid ka kaks noort ninasarvik-nastikut, Vietnami ja Hiina päritolu puudel elutsevat vihmametsasukat. Kõik kolm looma on esialgu karantiinis. Lisaks viibib karantiinis ka eraisiku poolt loomaaiale kingitud jeemeni kameeleon.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!