Kuula! Elton John ja Ed Sheeran loovad pühademeeleolu heategevusliku singliga “Merry Christmas”

uudised.ee

Ülemaailmsed superstaarid Ed Sheeran ja Elton John rõõmustasid fänne imelise ühise singliga “Merry Christmas”, mis saabus koos lõbusa muusikavideoga, mille lavastajaks oli Jason Koenig. Pakkudes kuulajatele ja vaatajatele hulganisti jõulurõõmu, soojendavad loo “Merry Christmas” laulusõnad üles viimsegi jäätunud südame. Laulu autoriteks on Ed Sheeran ja Elton John ise ning produtsendiks Steve Mac. 

Suursugune koostööprojekt raamib üle kümne aasta kestnud sõprust, mis viis kaks armastatud artisti esmakordselt ka loomingulisel teel kokku. Küll aga on mõlemad muusikud varasemalt oma singlitega jõuluajal ilma teinud. Ed Sheerani ajatu ballaad “Perfect” oli Suurbritannias 2017. aasta jõuludel tõeline taustalugu,  samal ajal kui Eltoni 1973. aasta klassikust “Step Into Christmas” on saanud üks enim kuulatud jõululaule. 

Koos lauluga ilmunud lõbusas muusikavideos näeme viiteid stseenidele mitmetest varem avaldatud ning palavalt armastatud jõululaulude videotest ja legendaarsetest filmidest. Videost hüppasid läbi ka mitmed tuntud näod nagu Mr Blobby, Jonathan Ross, Big Narstie, Michael McIntyre ja The Darkness. 

Ed Sheeran avaldas hiljuti uue albumi “=” (Equals), mille sisse on põimitud lood inspireeritud nii isiklikest sündmustest kui igapäevaelust.  Värskeim stuudioalbum “=” on neljas plaat, mille on Sheeran nimetanud sümboli järgi. Albumilt leiab kogumi lugusid, mis on kirjutatud nelja viimase aasta jooksul ning mis toovad hästi esile uuendusmeelsele artistile omased elemendid, olgu selleks ballaad, kitarrisoolod või võimsa kulminatsiooniga produktsioon. Ed Sheeran on tänaseks müünud üle 45 miljoni albumi ja 150 miljonit singlit üle kogu maailma. Sheerani uus stuudioalbum on lühikese ajaga pärjatud ka mitme maineka auhinnaga. 

Kõik jõuluperioodil loo kuulamisest laekuvad tulud annetatakse heategevuseks võrdselt kahe organisatsiooni vahel - Ed Sheeran Suffolk Music Foundation ja Elton John AIDS Foundation. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Q_yuO8UNGmY[/embed]

Kommentaarid puuduvad