Maribel Vääna sattus karmi kriitika osaliseks: mul on väga raske neid kommentaare lugeda

Maribel Vääna, tuntud “Eesti otsib superstaari” saatest, on sattunud sotsiaalmeedias kritiseerijate ja internetikommentaatorite sihtmärgiks. Lauljanna tõdes, et tal on väga raske lugeda, kuidas kaheldakse tema lauluoskuses. 

Möödunud pühapäeval tuli “Eesti otsib superstaari” poolfinaalist lahkuda Maribel Väänal. Särav ja naerusuine neiu saavutas saates kolmanda koha. Kõrgest kohast hoolimata on paljud inimesed internetis teda inetute kommentaaridega laimanud. Maribel käis külas sarjas “Minu esimene…”, kus rääkis oma esimestest kogemustest. Kui kord oli rääkida esimesest heiterist, tõdes neiu, et neid on tal aegade jooksul alati olnud. 

“Tegelikult väga noorest peast on mulle vastu hakatud. Ma olen selline hästi elav, kogu aeg tahaks teha midagi ja eriti neid asju, mida ma südamest armastan,” tõdes Maribel, et inimestele pole tema elav iseloom miskipärast sobinud. Neiu sõnul on inimesed tahtnud teda tihtipeale kuhugi kasti suruda. 

Kuigi heitereid ja kritiseerijaid on aegade jooksul olnud palju, pole lauljanna üldjuhul lasknud ennast neist heidutada. Siiski tunnistas Maribel, et superstaarisaate ajal tekkis huvi teada saada, mida inimesed temast arvavad. “Sa loodad, et inimesed räägivad head tegelikult,” selgitas ta, miks otsustas kommentaare lugeda. 

Kommentaariumides olid inimesed superstarisaate finalisti vastu aga väga kriitilised. “Mul oli väga raske lugeda, et inimesed arvavad, et ma ei oska laulda,” rääkis Maribel. Lauljanna ei mõistnud, et milles oli probleem. Oma sõnul nägi ta päevast päeva suurt vaeva ja tegi enesega tööd. “Lõpuks mõistsin, et see ongi teekond,” mõtiskles neiu, et ju siis need halvasti ütlejad ei tahagi tema arengut näha. 

Maribel usub, et edaspidi jääb halvasti ütlejaid vähemaks ning tekib juurde rohkem armastajaid. “Ma olen ikkagi see särav Maribel!” 

Vaata videost, milline oli Maribeli esimene armumine ja kohting:

 

Kommentaarid puuduvad