Meeletu nelik! Jüri Pootsmann, Eleryn Tiit, Inga ja Rahel annavad koos jõulukontserdi

uudised.ee

Detsember on alanud ja lumi on maas, sellega kaasneb loomulikult jõulutunne, piparkoogid, päkapikud ning lademetes jõulukontserte. Smuuv agentuur korraldab koostöös Jüri Pootmanni, Eleryn Tiidu, Inga ja Raheliga (mitte) järjekordse jõulukontserdi. 

Üheks õhtuks astuvad Fotografiska lavale 4 sõpra – Jüri Raplast, Eleryn Viljandist, Rahel Loksalt ja Inga Lasnamäelt. Selle sõpruskonna deviisiks on “Sõidame!” mis reedab selle kamba üldist ellusuhtumist – kõik ideed, millest vähegi värvikaid mälestusi võiks sündida, viiakse ellu! Selle sõpruse alustaladeks on ühine huumoritunnetus ning soojemat sorti tunded muusika ja teineteise vastu. Laval ei ole nad ainult neljakesi, nimelt neid saadavad andekad muusikud Robin Saaremaalt ja Heikko Kesklinnast.

Kuulda saab artistide originaalloomingut kui “mõõdukas” koguses jõululaule. Just nimelt mõõdukas, et erineda teistest teenusepakkujatest turul. “Mul on üsna otsene kokkupuude selle seltskonnaga ja julgen väita, et selles seltskonnas viibimine tõstab tuju hüppeliselt – kontserdile tulemist võib võtta näiteks teraapiaseansina, aga tõenäoliselt tuleb veits odavam. No ja kellele siis mitmehäälne laul ei meeldi? Laul teeb ikka hingele pai ja meil tuleb vahepeal päris hästi välja isegi,” kommenteerib Rahel.

Kontsert toimub 21. detsembril, Telliskivi Loomelinnakus, Fotografiskas. Kontserdile tagab sissepääsu kehtiv COVID vaktsineerimispass. Piletid saadaval Piletilevist, täpsem info Facebookist ja Smuuvi kodulehelt. 

 

Kommentaarid puuduvad