Mis värk on? Triinu Liis pidi töölt ära tulema: Justin käskis mul seda teha

uudised.ee

Viimase nädala jooksul on vaieldamatult kirgi kütnud Triinu Liis ja Justin McNairni skandaalne lahkuminek. Sellest tulenevalt on päevavalgele ujunud kummalised kõlakad, mida Triinu Liis nüüd ise ka kommenteeris.

Väidetavalt töötas Triinu Liis ühes Tallinna erootikaklubis ja tegelikult pole ta sellest kunagi saladust teinud. Ta töötas seal baaridaamina ja mõned korrad astus ka tantsijana lavale. "Jah, ma tantsisin kuskil neli või viis korda, siis, kui tüdrukud olid kõik privaatides – ma täitsin lava. See vastab täiesti tõele! Mul ei ole mitte midagi varjata!"

Suunamudija sõnul loobus ta sellest töökohast, sest abikaasa käskis tal seda teha. "See on aus vastus!" kinnitab Triinu Liis.

Loe pikemalt portaalist Elu24.

Kommentaarid puuduvad