Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Meelelahutus

Kui nunnu! Getter Jaani käis oma pisitütrega jõulukaunistusi meisterdamas

Foto: Delfi
12:55 04. detsember 2021
Autor: uudised.ee

Laulja Getter Jaani jagas oma sotsiaalmeedias vahvaid pilte, kuidas ta oma pisitütrega jõulupärgade meisterdamise töötoas käis. 

Getter jagab tihti oma sotsiaalmeedias pilte ja postitusi tütrest. Neljapäeval postitas lauljanna meeleolukad pildid jõulupärgade valmistamise töötoas käimisest. Piltidelt on näha, et nii emale kui tütrele pakkus koos meisterdamine palju rõõmu. 

"Käisime boho stiilis jõulupärja töötoas! Nii põnev oli ise oma kätega kaunistused meisterdada ja näpunäiteid saada!" kirjutas Getter piltide juurde. Getter lisab, et see on väga tore viis, kuidas pere või sõpradega koos aega veeta. 

Getter Jaani vahvaid pilte leiad laulja Instagrami postitusest:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!