Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Meelelahutus

Üllatav? Selgusid järgmised Eesti Laulu poolfinalistid

10:00 05. detsember 2021
Autor: uudised.ee

Eile toimus Eesti Laul 2022 kolmas veerandfinaal, kust kümne laulu seast pääses rahvahääletusel edasi kolm lugu ning zürii häälte järgi kaks lugu. 

Televaatajate hääletusel pääses edasi STEFANi lauluga “Hope”, Anna Sahlene looga “Champion” ja Elina Nechayeva looga “Remedy”. Žürii häälte järgi pääsesid edasi Alabama Watchdog looga “Move On” ja Merilin Mälk looga “Little Girl”.

Eesti Laul 2022 veerandfinaali žüriisse kuuluvad muusikud Sissi, Synne Valtri ja Egert Milder, Sky Plusi programmijuht Vaido Pannel, Star FM-i saatejuht Andres Puusepp, Raadio 2 saatejuht Bert Järvet, lauluõpetaja Maiken ja Olav Osolin. 

Viimane veerandfinaal toimub laupäeval, 11. detsembril. Neljandasse veerandfinaali pääsenud lood selguvad tuleval esmaspäeval, 6. detsembril saates "Ringvaade". 

Esimeses veerandfinaalist tagasid endale koha poolfinaalis Evelin Samuel looga "Waterfall", Boamadu looga "Mitte kauaks", Stig Rästa looga "Interstellar", Maian looga "Meeletu" ja Jaagup Tuisk looga "Kui vaid".

Teisest veerandfinaalist tagasid endale edasipääsu Triin Niitoja ja Frants Tikerpuu lauluga "Laululind", Helen looga "Vaata minu poole", Andrei Zevakin feat. Grete Paia looga "Mis nüüd saab", Jyrise looga "Plaksuta" ning Kaia-Liisa Kesler looga "Vaikus". 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!