Grete ja Ergo Kuld avameelselt lapsevanemaks saamisest: ikka päris must periood oli see

uudised.ee

Lapsevanemaks saamine pöörab kogu elu pea peale ja kuigi tihtipeale jäetakse sellest mulje, nagu oleks kõik imelihtne ja ilus, siis tegelikkus on hoopis teine. Ergo ja Grete kuld jagasid “Pere ja Kodu” ajakirjale enda lugu.

Grete ja Ergo ootasid last pikisilmi, ent kui lapsevanemateks said, mõjus see neile kui läigatus külma vett vastu vahtimist. “Oleme alati seadnud endale kõrgeid ootusi ja küllap meil oli ettekujutus, et saame ka ideaalseteks lapsevanemateks. Alles nüüd tean, et ideaalseid vanemaid pole olemas. Ikka päris must periood oli see..,” tunnistab Grete.

Alguse ehmatus tabas ka Ergot. “Pärast Grete ja Saaraga sünnitus­majast kojutulekut sõitsin poodi vajalikku kraami tooma, kui mul äkki tekkis hirmu- ja paanikatunne. Hetkeks tundus, et parema meelega paneks autole 200 sisse, lükkaks telefoni välja ja kihutaks kohta, kus keegi mind ei tea.”

Artikkel refereeritud ajakirjast Pere ja Kodu.

Kommentaarid puuduvad