Lootuskiir paistab: valitsus võib leevendada meelelahutuspiiranguid

uudised.ee

Valitsus võib teisipäeval teha otsuse leevendada meelelahutusasutustele ja -üritustele kehtivaid piiranguid ehk varsti võib taas baaris või ööklubis pärast kella 23 viibida, kuid valitsuse otsus sõltub sellest, millise hinnangu annab esmaspäeval teadusnõukoda, kirjutab Postimees.

Riigihalduse minister Jaak Aab ning ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt kinnitasid Postimehele, et valitsus on valmis kaotama meelelahutusasutustele kehtiva lahtioleku ajapiirangu.

Oodatakse vaid teadlaste hinnangut, mille valitsus saab täna päeva teises pooles. “Ootame teadusnõukogu hinnangu ära. Juhul, kui see on positiivne, siis võib juhtuda, et homme see korraldus valitsuse poolt tuleb,” kinnitas Aab.
 

Kommentaarid puuduvad