Kuula! Merilin Mälk naaseb Eesti Laulule palaga “Little Girl”

uudised.ee

Eesti Laul 2022 poolfinalist Merilin Mälk avaldas laupäeval oma võistluspala “Little Girl”. Loo autoriteks on laulukirjutaja ja produtsent Karl-Ander Reismann. Tegemist on Merilini teise Eesti Laulu võistluslooga — aastal 2020 osales ta konkursil singliga “Miljon sammu”, mis leidis hulganisti kõlapinda nii meedias, muusikatabelites kui raadiotes.

“”Little Girl” sattus minuni täiesti naljaka juhuse tõttu. Olin liikumas just koosolekule, et arutada edasisi samme muusikuna ja sain kõne Karl-Anderilt. Ta pakkus lugu, kuulasime seda koos ja jõudsime koosolekule küll planeeritust veidi hiljem, aga siiski üheskoos. Kõigile lugu väga meeldis ja nii tuligi otsus Eesti Laulul õnne proovida. Olen poolfinaali pääsemise üle väga õnnelik ja ootan juba, et saaksin taas suurel laval esineda,” jutustab Mälk.

Loo autoriks ja produtsendiks on Karl-Ander Reismann, kes on muuhulgas kirjutanud ja produtseerinud muusikat ka Getter Jaanile, Uku Suvistele, STEFANile,, Laura Põldverele, Ott Leplandile jpt.

“Merilin jäi mulle esmakordselt silma juba 2018. aasta Superstaarisaates, aga koostööni jõudsime alles sel aastal. See laul sobis Merilinile ideaalselt nii vokaalselt kui loomuselt ning pakkusin seda talle. Oleme Meriliniga ka varem koostöömõtteid põrgatanud ja mul on väga hea meel, et “Little Girl” just läbi tema publikuni jõuab, lõpptulemusega olen väga rahul! Kogu projekt on olnud küllaltki pikk protsess ja jään põnevusega ootama poolfinaale, kus lugu ka lives kuulda saab,” sõnab Reismann.

Merilin Mälk puges kodumaise publiku südamesse 2018. aastal, kui osales TV3-e saates Eesti otsib superstaari. Väikese kasvu ja võimsa häälega Saaremaa neiu laulis ennast tihedas konkurentsis muljetavaldavale kolmandale kohale, olles ise tol hetkel vaid 17-aastane. 2019. aastal sõlmis Mälk lepingu plaadifirmaga Universal Music ning osales Eesti Laul 2020 konkursil palaga “Miljon sammu”. Konkursile järgnes edu raadiotes ning kaks edukat singlit — “Tõuseb tuul” ning “Edasi-tagasi”, millest viimane veetis mitu nädalat Eesti YouTube'i trendingu esikohal. 

Karjäär laulja-laulukirjutaja, YouTuberi ja suunamudijana täidavad Merilini päevad vägagi loominguliselt ning 2022. aasta näib tulevat senisest veelgi tegusam ning täis uut muusikat.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad