Õudne! Tõsielustaar Merilyn Nau sattus päise päeva ajal rünnaku ohvriks

uudised.ee

Sisulooja Merilyn Nau jagas oma Instagrami jälgijatega õnnetut lugu, kuidas talle tuldi Hollywoodis päise päeva ajal kallale. 

Merilyn paikneb hetkel kuulsuste ja näitlejate pealinnas - Los Angeleses, täpsemalt Hollywoodis. Kõik pole suurlinnas aga kaugeltki glamuurne ja ilus, sest päise päeva ajal sattus eestlanna rünnaku ohvriks. 

"Neljapäeval juhtus minuga õnnetus, kus ma juhuslikult keset päeva kell 13.00 ajal toidupoest hotelli tulles tänaval peksa sain," kirjutas Merilyn oma Instagrami postitusse. Naisele tuli hotelli lähedal vastu noormes ja kõnetas neiut hispaania keeles. Kuna Merilyn hispaania keelest aru ei saanud, ei teinud ta mehest välja ja jätkas hotelli poole kõndimist. "Teine moment tuleb pauk rusikaga pähe," kirjeldas naine järgnevalt toimunut. Eestlanna sõnul ei tulnud ükski kõrvalseisja appi ning Merilyni rünnanud mees jooksis minema. 

Merlyni sõnul on turvalisem, kui sellises suurlinnas päise päeval aja üksinda naisterahvas ei liiguks. 

Merilyni Instagrami story:

Kommentaarid puuduvad