Pinge kasvab! Timmeri taroskoop ühele staarisaate finalisti tähtkujule: nädala lõpus tunnete ebaõiglust

uudised.ee

Sellel pühapäeval selgub, kes on järgmine Eesti superstaar ja 8. hooaja võitja. Võistlustules on kaks andekat tütarlast Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep. Seega uurisime superfinaali eel, mida ennustavad Timmeri tarokaardid lauljataridele.

Alika Milova on sündinud 5. septembril, mis tähendab, et tema tähtkujuks on Neitsi. Selle tähtkuju loomulikku tagasihoidlikkust ja võluvat malbust võib ekslikult pidada kinnisuseks. Ta on kõige toimekam ja abivalmim sodiaagimärk. Neil on suured närvienergia varud, mis vajavad pidevat ja korrapärast väljendamist vabaaja harrastuste ning võimalikult ka tööelu kaudu. Nad on väga praktilised ja leidlikud. Nad tunnevad end hästi, kui on oma päeva paika pannud ja saavad tegutsema asuda. Neile sobib, kui nad täpselt teavad, mida ja millal tuleb teha. Nende jaoks on elutähtis turvatunne ja kord.

Mida ennustavad tarokaardid Neitsi tähtkujule?

Neitsil on nädala algus väga huvitav. See on justkui nagu kiirrong, kuid siin on kirge ja seiklust. Selles nädalas on ka mingi uus asi, mida tahate käivitada, aga see toob kaasa justkui solvumise. Nädala keskel tunnete ennast väga hästi, eriti just loominguga tegelevad inimesed. Teil on väga palju tööd ja saate tunnustust ning tähelepanu. Nädala teisel poolel ärge seadke kaugeid sihte, kuna teeksite mingi vale valiku ja seda just oma pereasjades. Nii mõnigi Neitsi peab pulmaplaane ja ühtlasi toob nädala lõpp teile mingi suhte, mis areneb edasi. Siit võib tulla kihlus või kooselu. Kui teil on suhe olemas, siis te viite oma suhte järgmisele tasemele. Armastust on siin nädala lõpus küll. Soovitus: Kui te mingi peo teete, siis te laristate nii palju raha. Jätke pangakaart koju!

Kuula lähemalt siit: 

Wanda-Helene Ollep on sündinud 29. oktoobril ja tema tähtkujuks on Skorpion. Selle tähtkuju all sündinud paistavad silma tohutu energiaga. See energia tuleb õigesti suunata, sest kui seda ei rakendata teatud elukutsete või muu tegevuse kaudu, mis võimaldab endast palju anda, võib see vägi seiskuda ning seda isikut võib vallata pettumus ja rahutus. Lausa isegi depressioonihood. Nende tarmukus peaks leidma rõõmsa rakenduse seksuaalelus, kuid nii selles kui ka muudel aladel tuleb vältida kinnisideid. Skorpionidel on jõud, tahe ja tugevad kirglikud emotsioonid. Nende elu võib kujuneda pidevaks võitluseks, kust tahtejõu loova kasutamise läbi saadakse võitu kirgede üle.

Mida ennustavad tarokaardid Skorpioni tähtkujule?

Skorpion on sellel nädalal väsinud, aga õnnelik. Midagi on läinud teie jaoks väga positiivselt ja see on materiaalne. Kas on teil läinud mingi töö või projekt väga hästi, mille tõttu te oletegi väsinud, aga õnnelik. Rahaline seis on teil praegu mega. Skorpion võib osta endale mingi reisi. Ka vastassooga viivad kõik läbirääkimised vooditeemadeni. Samuti tekivad teil küsimused peresuhete kohta, mis tunduvad teie jaoks kuidagi segased. Teil on mingid erinevad arusaamad oma kaaslasega ja te ise ei saa päris täpselt aru, mis toimub. Nädala lõpus olete natukene kade ja teil on selline tunne, et valitseb justkui ebaõiglus. Soovitus nädalaks: Lükka oma piire kaugemale, sa saad kõigega hakkama!

Kuula lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad