Mis toimub? Triinu Liis väidab, et pole Justinit vägistamises ega löömises süüdistanud

uudised.ee

Pärast kaua kestnud skandaali ja segadust tunnistab Triinu Liis McNairn nüüd, et pole kunagi väitnud, et Justin oleks teda löönud või vägistanud, vahendab Elu24.

Novembri lõpus lahvatas suur skandaal, kus Triinu Liis McNairn väitis, et möödunud aasta lõpus Austraaliast Eestisse saabunud strippar Justin McNairn kasutas tema peal kodus füüsilist vägivalda ning asjasse on korduvalt pidanud sekkuma politsei.

Kumbki pole pärast artiklite ilmumist konkreetseid vastuseid või selgitusi jaganud, küll aga saatis Justin mõned päevad pärast Eestist lahkumist kõigile meediaväljaannetele pöördumise. ”Olen pettunud, et nii paljud inimesed mõistavad kiiresti kohut ja tembeldavad mind süüdi, isegi pealkirjadest kaugemale lugemata. Kahjuks tõmmati mind mingisse mängu ja siiamaani ei saa ma aru, mis mõte oli minu mainet hävitada ja mind avalikult meedias alandada,” sõnas Justin oma kaitseks. Nüüd aga väidab Triinu Liis, et pole meest taolistes räigustes süüdistanud.

Loe täispikka artiklit lähemalt Elu24-st.

Kommentaarid puuduvad