Piinlik! Maailmakuulus luksusbränd Chanel lasi välja hirmkalli advendikalendri, mille sisu on šokeeriv

uudised.ee

Detsember on jõulukuu ja üha enam on populaarsusesse tõusnud kõikvõimalikud advendikalendrid. Neid leidub pea igale maitsele: kes eelistab traditsioonilist maiustustega kalendrit, kes eelistab ilutoodetega täidetud kalendrit, kes alkohoolsete jookidega jne. Võimalusi on tohutult ja advendikalendrite turg on üüratu. Sellele rongile hüppas tänavu peale ka maailmakuulus luksusbränd Chanel, kes lasi välja oma advendikalendri, mis maksis 825 dollarit. Kuigi bränd sai ostjatelt kiita ilusa välimuse eest, oli selle kalendri sisu pehmelt öeldes šokeeriv.

Kõik sai alguse sellest, kui üks Tiktoki platvormil tegutsenud noor neiu selle kalendri endale sai ja otsustas videote tegemisel näidata, mida luksusbränd oma kalendri sisse siis ikkagi pani. Võiks ju eeldada, et 825 dollari eest on kalender täidetud eriti uhkete ja kallite asjadega, aga võta näpust! Video autor kiitis küll kalendri välimust, mis meenutas brändi kuulsaima lõhnaõli Chanel No 5 pudelit, aga esimese avatud karbikese sisu valmistas tõsise pettumuse: seal olid kõigest odavad kleepsud!

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It’s Beginning to Look a Lot like Christmas – Michael Bublé

Video autor jätkas seda seeriat ja avanes järgnevaid karbikesi, kust kahjuks midagi paremat välja ei koorunud. Näiteks leidis ta nendest võtmehoidja, minisuurustes huulepulgad ja küünelaki, plastikust käevõru, peeglikese ja tühja riidest koti Chaneli logoga. Mõistagi valmistas selline kalendri sisu tohutu pettumuse ja temaga nõustusid ka kõik videot vaadanud inimesed, kes seejärel brändi kurjade kommentaaridega pommitama hakkasid. Väidetavalt on kalendri sisu praktiliselt väärtusetu, sest tooted on minisuurustes ja neid jagatavat nende poodides klientidele lausa tasuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Asi läks lausa nii kaugele, et Chanel deaktiveeris nende enda Tiktoki konto. Seepeale suundusid pahased inimesed aga nende Instagrami kontole, kust võib leida tuhandeid kommentaare pettumustvalmistava kalendri teemal. 

Vaata, mida täpsemalt 825 dollari väärtuses kalender endas sisaldas!


Foto: Chanel

Detsember on jõulukuu ja üha enam on populaarsusesse tõusnud kõikvõimalikud advendikalendrid. Neid leidub pea igale maitsele: kes eelistab traditsioonilist maiustustega kalendrit, kes eelistab ilutoodetega täidetud kalendrit, kes alkohoolsete jookidega jne. Võimalusi on tohutult ja advendikalendrite turg on üüratu. Sellele rongile hüppas tänavu peale ka maailmakuulus luksusbränd Chanel, kes lasi välja oma advendikalendri, mis maksis 825 dollarit. Kuigi bränd sai ostjatelt kiita ilusa välimuse eest, oli selle kalendri sisu pehmelt öeldes šokeeriv.

Kõik sai alguse sellest, kui üks Tiktoki platvormil tegutsenud noor neiu selle kalendri endale sai ja otsustas videote tegemisel näidata, mida luksusbränd oma kalendri sisse siis ikkagi pani. Võiks ju eeldada, et 825 dollari eest on kalender täidetud eriti uhkete ja kallite asjadega, aga võta näpust! Video autor kiitis küll kalendri välimust, mis meenutas brändi kuulsaima lõhnaõli Chanel No 5 pudelit, aga esimese avatud karbikese sisu valmistas tõsise pettumuse: seal olid kõigest odavad kleepsud!

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It’s Beginning to Look a Lot like Christmas – Michael Bublé

Video autor jätkas seda seeriat ja avanes järgnevaid karbikesi, kust kahjuks midagi paremat välja ei koorunud. Näiteks leidis ta nendest võtmehoidja, minisuurustes huulepulgad ja küünelaki, plastikust käevõru, peeglikese ja tühja riidest koti Chaneli logoga. Mõistagi valmistas selline kalendri sisu tohutu pettumuse ja temaga nõustusid ka kõik videot vaadanud inimesed, kes seejärel brändi kurjade kommentaaridega pommitama hakkasid. Väidetavalt on kalendri sisu praktiliselt väärtusetu, sest tooted on minisuurustes ja neid jagatavat nende poodides klientidele lausa tasuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Asi läks lausa nii kaugele, et Chanel deaktiveeris nende enda Tiktoki konto. Seepeale suundusid pahased inimesed aga nende Instagrami kontole, kust võib leida tuhandeid kommentaare pettumustvalmistava kalendri teemal. 

Vaata, mida täpsemalt 825 dollari väärtuses kalender endas sisaldas!


Foto: Chanel

Kommentaarid puuduvad