Sandra Vabarna pidi ühest endale olulisest harjumusest loobuma: ma olen ka ikkagi inimene

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli telefoniteel külaliseks muusik ja mentor Sandra Vabarna, kellega räägiti aja planeerimisest ning ühest vägevast koolitusest, mida ta läbi viib.

Sandra on teadatuntud terviseentusiast ja alustab tavapäraselt oma hommikuid vara ning läheb õue kas jooksma või jalutama. Praegu on see aga tagaplaanile jäänud. "Ma ei tee seda miinus 24 kraadiga. Ma olen ka ikkagi inimene," naerab ta. Praegu loeb ta ärgates hoopis raamatut, täidab märkmikku ja teeb väikse jooga ning venitab. "Ma ei vaata tund aega hommikuti ühtegi ekraani!"

Sandra leiab, et märkmiku pidamine on teda tohutult aidanud just aja planeerimisega ning läbipõlemise vältimisega. See andis omakorda tõuke, et ta õppis arengutreeneriks. "Ma tegin seda selleks, et leida veel paremini tasakaal eraelu ja töö vahel," selgitab ta.

Nüüd hakkab Sandra viima läbi kursust, mis kestab aasta aega ja on suunatud vaid naistele. "Me käsitleme 12 erinevat teemat, mis on kõik väga olulised. See on vaid naistele sellepärast, et 95% minu varasematel kursustel osalejatest on naised. Naistel on mugavam mingeid teemasid arutada vaid naistega ja tihti on puudus toetavast keskkonnast," sõnab ta, mida tema uus eesootav koolitus endast kujutab.

Registreeru Sandra kursusele SIIN!

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad