Superfinaali eel! Vaata kõiki Alika Milova finaalsaadete esitusi uuesti

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaja kahe finalisti hulka on jõudnud Alika Milova, kelle võimas hääl pole külmaks jätnud mitte kedagi. Ta on esitanud kogu saate vältel lugusid maailmaklassikutelt kui ka kodumaiste armastatud artistide repertuaarist. Teeme tagasivaate Alika finaalsaadetes kõlanud lugudele.

1. Esimeses finaalsaates esitas Alika legendaarse rokkbändi Led Zeppelini repertuaarist loo "Whole Lotta Love":

2. Teises finaalsaates ootas võistlejaid uus ülesanne. Nimelt pidid nad valima loo ja esitama kallile inimesele. Alika valis sel puhul poplaulja Pink'i loo "Family Portrait". Vaata kogu esitust meenutuseks uuesti siit:

3. Kolmandas finaalsaates pidid superstaarid endale valima pala eurolaulude hulgast. Alika esitas viimasena populaarset eurolugu "Arcade". Saal täitus justkui maagiaga ja tunda oli läbi teleekraani, kuidas vaataja on naelutatud. Kohtunikud jagasid Alikale vaid kiidusõnu. Ta lõi oma võimsa esitusega pahviks nii kohtunikud, publiku kui ka saatekaaslased.

’'Ma ei ole väga spirituaalne inimene ja ma loodan, et sa pead võiduka lõpuni vastu,’’ ütles Mihkel. Birgitit liigutas lugu hingepõhjani. ‘’Mul on selline tunne, et kui lauljad on väga noored, siis nad pole Eestit veel valmis Eurovisioonil esindama. Selle esituse ajal ma mõtlesin, et sinu võiks sinna saata homne päev. Seda on näha algusest peale,’’ ütles Birgit. Koit Toomet võttis see esitus sõnatuks. ‘’Ma ei ole sellist emotsionaalset litakat saanud terve selle kahe hooaja jooksul, mis ma olen siin kaasa teinud. Ma ei kujuta ette, kuidas ma üle elan, kui sa peaksid täna välja kukkuma,'' ütles Koit Toome.

Vaata Alika esitust loost "Arcade" lähemalt siit:

4. Neljandas finaalsaates pidid finalistid esitama juba kaks lugu. Selles saates kõlasid ballaadid ja kodumaine hiphop. Alika Milova esituses kõlas lugu ''Total Eclipse of the Heart'' ja räppar Pluuto ja Andrei Zevakini hitt ''Wingman''.

''Total Eclipse of the Heart'':

''Wingman'':

5. Viiendas finaalsaates esitas Alika tuntud raadiohiti ''Dusk Till Dawn'', mille järel kohtunik Koit Toome oli taaskord sõnatu. ''Sulle ei saa mitte midagi öelda, sest sa oled nii hea. Ma ei suutnud muud jälgida, kui ainult seda, kuidas sa hingad ja laulad. See on nii ilus, kui su hääl läheb ära ja saab justkui haiget. Sul on hääles nii palju ilusaid nüansse,’’ ütles Birgit pärast Alika esitust ja lisas, et noor lauljatar teeb iga laulu enda omaks, mida peabki üks superstaar tegema. Koit ütles, et ta kuulaks Alikat veel ja veel. ‘’See, kuidas sa seda lugu laulsid.. Sa oled minu lemmik Eesti naisartist. Iga kord sa üllatad mind ja teed täiusliku numbri,'' avaldas Koit emotsionaalselt.

Vaata Alika Milova esitust laulust ''Dusk Till Dawn'' siit:

Samas finaasaates esitas Alika Tõnis Mägi kauni pala ''Kaunilt kaua'', mille järel meister ka noore lauljannaga isiklikult ühendust võttis Vaata kogu esitust meenutuseks uuesti siit:

6. Kuuendas finaalsaates muutus pinge kahtlemata suureks ja Alika võitles end superfinaali. Saate üllatusvoorus esitas finalist Alika Milova keeruka loo "Non, Je Ne Regrette Rien". Ta on läbi saadete valinud keerukaid lugusid ning saanud nende esitusega suurepäraselt hakkama. Ka sel korral esitas lauljanna endale suure väljakutse prantsuskeelse looga "Non, Je Ne Regrette Rien", mida originaalis on esitanud prantsuse lauljatar ja näitleja Edith Piaf. "Tule teavas appi! Alika, see on täiesti fantasitiline!" kommenteeris Koit. "Kui hästi sa pinget talud ja kui stabiilselt sa oled esinenud saadetes," ei suutnud Koit Alika esitust ära kiita.

"Non, Je Ne Regrette Rien" Alika esituses:

Ühtlasi pidid finalistid valima samas finaalsaates loo kohtunike repertuaarist ja nendega ka koos loo esitama. Alika oli juba nädal enne teadnud, et tahab Koit Toomega lava jagada ja laulda just ''Nädalalõppu''.

Vaata Koit Toome ja Alika särtsakat ühisesitust uuesti siit:

Kommentaarid puuduvad