Taas koos? Uudo Sepp kergitas suhtekõlakate ümbert saladuseloori

uudised.ee

Vaid mõned kuud tagasi teatas laulja Uudo Sepp pisarsilmis, et läks reisil olles lahku kallimast Kendra Katrina Könnelist. Kuid selgub, et noored on viimasel ajal korduvalt teineteise seltsis aega veetnud. Möödunud nädalavahetusel jagasid suure tüliga lahku läinud noored lausa Instagramis toredaid hetki uisuplatsilt, vahendab Kroonika.

Uudo astus üles Tallinna Ülikooli virtuaalse meediamaja LUNA uudistesaatesse. Temalt uuriti alustuseks, milline on tema suhtestaatus, sest teda on nähtud aega veetmas on eelmise tüdruksõbaraga. Uudo oli selgelt kohmetu ja võttis hetke mõtlemiseks. "Ma arvan, et see oleks kõige targem praegu enda teada jätta," lausus ta. "Sellepärast, et see on keeruline."

Loe refereeritud artiklit lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad